Օրգանիզմի թունազերծման 5 միջոցSlaq.am-ը գրում է․

Պատրաստվում եք անցնել առողջ ապրելակերպի: Ճիշտ ժամանակն է մաքրել օրգանիզմը ոչ պիտանի ու անցանկալի թունավոր նյութերից: Շատերը ամեն օր ուտում են անառողջ ու վնասակար սնունդ: Օգտվում են ֆասթֆուդից և չեն հետևում սննդակարգի պարզ կանոններին: Սրա հետևանքով օրգանիզմում առաջանում են բազմաթիվ անպետք ու վնասակար նյութեր:Ձեզ եմ առաջարկում թունազերծման (դետոքսիկացիա) լավագույն բաղադրատոմսերը:

Խնձոր և դարչին

Բարակ կտրատեք 1 խնձոր: Ավելացրեք կես լիտր ջուր,1 թեյի գդալ աղացած դարչին: Խմեք օրվա ընթացքում պարբերական դադարներով: Խնձորի և դարչինի համադրությունը կօգնի կարգավորել նյութափոխանակությունը և մաքրել մարսողական համակարգը:

Կիտրոնի հյութ և մեղր

2 ճաշի գդալ թարմ քամած կիտրոնի հյութը խառնեք 200 մլ. տաք ջրի հետ,ավելացրեք 1 թեյի գդալ մեղր,մեկ պտղունց աղացած կոճապղպեղ (իմբիր): Խմեք սոված ժամանակ,նախաճաշից կես ժամ առաջ: Այն մաքրում է մարսողական համակարգը, ամրացնում է արյունատար անոթների պատերը, կենսական էներգիա է հաղորդում:

Կոճապղպեղով (իմբիր) ըմպելիք

Ոչ մեծ քանակությամբ թարմ կոճապղպեղի արմատը (3-4սմ) մաքրեք և մանր կտրատեք: Լցրեք 1լ տաք ջրի մեջ և եփեք միջին կրակի վրա 10 րոպե: Այնուհետև քամեք,սառելուց հետո ավելացրեք մեկ պտղունց դարչին և մի քանի ճաշի գդալ մասուրի օշարակ: Ընդունեք օրվա ընթացքում 100-150 մլ., հաց ուտելուց կես ժամ առաջ: Այն կարգավորում է մարսողությունը, նյութափոխանակությունը, 
տոնուս է հաղորդում:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել