Բաղադրիչներ:
- 9 ձու
- 1 գլուխ սոխ
- 2 ճ/գ ձիթայուղ
- սառեցրած բանջարեղեն /ոլոռ/-կես բաժակ
- աղ և պղպեղ
- եփած մակարոն-150 գրամ
- քերած պանիր – 100 գրամ
Պատրաստման եղանակը
Ձուն հարել աղի հետ, խոզապուխտը կտրատել, սոխը տապակել: Վերջինիս ավելացնել խոզապուխտը, եփած մակարոնը, ոլոռը, պանիրը /1 գդալ պահել/: Այս ամենին ավելացնել հարած ձուն, պատրաստել ,մոտ 8 րոպե: Գազօջախից վերցնել, ավելացնել 1 գդալ քերած պանիրը և թողնել ջեռոցում 5-7 րոպե:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



