
Անհրաժեշտ է`
2 հատ սմբուկ
1 լոլիկ
սխտոր
50 մլ մայոնեզ
2 ճաշի գդալ բուսական յուղ
կանաչի ըստ ցանկության
աղ
սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Սմբուկը կտրատել երկար, բարակ կտորներով, տեղադրել ոչ մեծ թավայի մեջ, աղ ցանել և մի քիչ ջուր ավելացնել: Կես ժամից թափել ջուրը և սմբուկի կտորները տեղադրել թղթյա սրբիչների վրա:
Լոլիկը շերտերով կտրատել:
Կանաչին մանր կտրատել, մանրացնել սխտորը, ավելացնել մայոնեզը և լավ խառնել:
Յուղը տաքացնել թավայի վրա, ավելացնել սմբուկի կտորները և երկու կողմից տապակել:
Ստացված կտորները դնել տախտակի վրա, դրանց վրա քսել կանաչիով և սխտորով մայոնեզը, ապա դնել լոլիկի կտորը: Ցանել աղ ու պղպեղ:
Սմբուկի կտորը ռուլետանման փաթաթել և ամրացնել փայտե չոփերով:
Բարի ախորժակ :)
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



