400 գ հնդկահավի աղացած մսին խառնել 2 պճեղ ճզմած սխտոր, քերած գլուխ սոխ, 1 թ. գդալ տոմատի մածուկ, 3 ճ. գդալ աղացած պաքսիմատ (хлебных крошек, bread crumbs, ես միշտ պաքսիմատի վրա 2-3 ճ. գդալ սերուցք կամ կաթ եմ լցնում), կես թ. գդալ չոր կամ թարմ կանաչ ռեհան (basil), աղ, պղպեղ, խառն
Սոուս
125 մլ սերուցք ոչ բարձր յուղայնությամբ (сливки, whip
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել