Բրոկոլին բաժանել մասերի, լվանալ և 2 րոպե եփել եռացող աղաջրի մեջ, ջրքամել: Ջեռոցի տապակին ձեթ քսել, լցնել բրոկոլին, աղ, սև պղպեղ, համեմի սերմ, քերած պանիր ավելացնել, 2 ձուն 200 մլ (500 գ բրոկոլիի դեպքում) կաթի հետ հարել և լցնել բրոկոլիի վրա:

Կարող եք կտրատած լոլիկ կամ լոլիկով իտալական սոուս ավելացնել: Եփել նախապես 180 (350 F) աստիճան միացրած ջեռոցում 20-30 րոպե: Բարի ախորժակ :)

 


Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել