Բաղադրիչներ

1. Կիտրոն – 3-4 հատ

2. Շաքարավազ – 2 բաժակ

3. Ժելատին – 1 տուփ

4. Ջուր – 50 մլ

5. Ջուր – 150 մլ

Պատրաստման եղանակը

1. Ժելատինի վրա լցնել 50 մլ ջուր:

2. Կինտրոնի կեղևը քերել:

3. Կիտրոնը մանրացնել բլենդերով:

4. Կաթսայի մեջ լցնել 150 մլ ջուրը, շաքարավազը և կիտրոնը:

5. Եփել 10 րոպե, ապա մաղել:

6. Ժելատինը լցնել կիտրոնային զանգվածի վրա, եփել 5 րոպե և լցնել կաղապարի մեջ: Սառեցնել 2 ժամ և կարելի է համտեսել:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել