Բաղադրիչներ
1. Կիտրոն – 3-4 հատ
2. Շաքարավազ – 2 բաժակ
3. Ժելատին – 1 տուփ
4. Ջուր – 50 մլ
5. Ջուր – 150 մլ
Պատրաստման եղանակը
1. Ժելատինի վրա լցնել 50 մլ ջուր:
2. Կինտրոնի կեղևը քերել:
3. Կիտրոնը մանրացնել բլենդերով:
4. Կաթսայի մեջ լցնել 150 մլ ջուրը, շաքարավազը և կիտրոնը:
5. Եփել 10 րոպե, ապա մաղել:
6. Ժելատինը լցնել կիտրոնային զանգվածի վրա, եփել 5 րոպե և լցնել կաղապարի մեջ: Սառեցնել 2 ժամ և կարելի է համտեսել:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել