Բաղադրիչներ

1. Կանաչ լոբի – 450 գ
2. Սոխ – 1 հատ
3. Կիտրոն – 1 հատ
4. Եգիպտացորեն – 100 գ
5. Սամիթ – 1 փունջ
6. Ձիթայուղ
7. Մանանեխ – 1 թ/գ
8. Աղ և սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Լոբին եփել 5-7 րոպե:

2. Սոխը և սամիթը մանրացնել:

3. Կիտրոնի կեղևը քերել և քամել հյութը:

4. Տարայի մեջ խառնել պահածոյացված եգիպտացորենը, սոխը, սամիթը, կիտրոնի հյութը, կեղևը, մանանեխը, աղը և պղպեղը:

5. Լոբին ավելացնել ամանի մեջ և կրկին խառնել:

6. Ըստ ցանկության կարելի է քնջութ ավելացնել:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել