Բաղադրիչներ
2. Կարագ – 5 ճ/գ
3. Նութելա – 1 բանկա
4. Պնդուկ – 3/4 բաժակ
5. Սերուցքային պանիր – 450 գ
6. Շաքարավազ – 1/2 բաժակ
Պատրաստման եղանակը
1. Քրեքերը և 1 ճ/գ նութելան հարել բլենդերով: Ավելացնել 3 ճ/գ պնդուկ և շարունակել հարել: Ստացված զանգվածը լցնել կաղապարի մեջ և հարթեցնել: Դնել սառնարանը:
2. Կարագը և շաքարավազը հարել, ավելացնել նութելան, շարունակել հարել:
3. Սառեցված հիմքի վրա լցնել նութելայով զանգվածը, զարդարել մանրացված պնդուկով: Դնել սառնարանը 4 ժամ և մատուցել:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել