Բաղադրիչներ

1. Քրեքեր – 280 գ

2. Կարագ – 5 ճ/գ

3. Նութելա – 1 բանկա

4. Պնդուկ – 3/4 բաժակ

5. Սերուցքային պանիր – 450 գ

6. Շաքարավազ – 1/2 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

1. Քրեքերը և 1 ճ/գ նութելան հարել բլենդերով: Ավելացնել 3 ճ/գ պնդուկ և շարունակել հարել: Ստացված զանգվածը լցնել կաղապարի մեջ և հարթեցնել: Դնել սառնարանը:

2. Կարագը և շաքարավազը հարել, ավելացնել նութելան, շարունակել հարել:

3. Սառեցված հիմքի վրա լցնել նութելայով զանգվածը, զարդարել մանրացված պնդուկով: Դնել սառնարանը 4 ժամ և մատուցել:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել