Բաղադրիչներ

1. Ծովախեցգետիններ – 500 գ
2. Հազար – 2 փունջ
3. Լոլիկ – 3 հատ
4. Տոմատի մածուկ – 200 գ
5. Թթվասեր – 100 գ
6. Մայոնեզ – 100 գ
7. Սխտոր – 2 պճեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Ծովախեցգետինները եփել և մաքրել:

2. Հազարի տերևները պոկել, ավելացնել ծովախեցգետինների փափկամիսը, լցնել սոուսը:

3. Սոուսը պատրաստելու համար խառնել թթվասերը, մայոնեզը, կետչուպը (ոչ կծու) և ճզմած սխտորը:

4. Աղցանը զարդարել լոլիկի շերտերով:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել