Տնային պայմաններում թունդ ալկոհոլի որակը ստուգելու համար հարկավոր է այն լցնել ճաշի գդալի մեջ և այրել կրակայրիչով:

Կրակի կապույտ գույնը վկայում է այն մասին, որ խմիչքը էթիլ սպիրտ է պարունակում: Եթե բոցը կանաչ գույն ունի, ապա այդ ալկոհոլը խմել չի կարելի. այս դեպքում այն մեթիլ սպիրտ է պարունակում:

Փորձագետը շեշտել է, որ այս դեպքում արժե դիմել ոստիկանություն: Միևնույն ժամանակ, նա խորհուրդ է տվել ալկոհոլը ստուգել խմելուց առաջ, քանի որ հարբած վիճակում կրակի օգնությամբ նման փորձերը կարող են վտանգավոր լինել:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել