Բաղադրիչներ

1. Խնձոր – 5 հատ
2. Անյուղ կաթնաշոռ – 200 գ
3. Բնական յոգուրտ – 100 գ
4. Լայմ – 1 հատ
5. Ձու – 1 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Խնձորը մաքրել, շերտատել, ցողել լայմի հյութով:

2. Կաթնաշոռը, յոգուրտը և ձուն հարել:

3. Խնձորի շերտերը շարել տապակի հատակին, ավելացնել կաթնաշոռային զանգվածը:

4. Մոտ 30 րոպե թխել 180 աստիճան ջեռոցում:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել