Բաղադրիչներ
- ձմերուկ - 300 գ
- սալոր սև - 2/3 բաժակ
- նարինջ - 1 հատ
Պատրաստման եղանակը
Նախապատրաստում ենք բոլոր բաղադրիչները:
Դնում ենք ձմերուկի կտորները թանզիֆի մեջ և քամում հյութը բաժակի մեջ:
Հարում ենք նարինջը, սև սալորն ու ձմերուկի հյութը բլենդերով, և համեղ սմուզին պատրաստ է:
Դնում ենք ձմերուկի կտորները թանզիֆի մեջ և քամում հյութը բաժակի մեջ:
Հարում ենք նարինջը, սև սալորն ու ձմերուկի հյութը բլենդերով, և համեղ սմուզին պատրաստ է:
Ի դեպ, եթե անհրաժեշտ է պահպանել սմուզին ավելի երկար ժամանակ, հարեք սմուզիի հետ 1/3 ճ/գ թարմ կոճապղպեղ (имбирь): Այս բնական կոնսերվանտը կպահպանի սմուզիի բոլոր օգտակար հատկությունները մինչ երեկո։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել