Ճապոնացի մեղվապահները մեծացրել են մեղրի իրենց տեսականին՝ նրա մեջ հսկայական ձիաբոռ գցելով։ Միջատին ողջ վիճակով տեղավորում են տարայի մեջ և նրա վրա մեղր են լցնում։ Ինչպես նշում են ճապոնացիները, սրա շնորհիվ մեղրն ավելի համեղ և օգտակար է դառնում։ Սակայն նրանք նշում են, որ միջատին ուտել պետք չէ, այն ուղղակի կարելի է պահել որպես զարդ։

Հատուկ մեղրն արժե 1260 յեն կամ 11 դոլար։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել