Բաղադրությունը`
թթվասեր 800 գ
խտացրած կաթ 1 հատ
թխվածքաբլիթ (Հոբելյանական) 1 տուփ
ժելատին 20 գ

Պատրաստման եղանակը`
Պատրաստել ժելատինը (ըստ հրահանգի): Հարել խտացրած կաթը թթվասերի հետ: Կոտրտել թխվածքաբլիթները ու դնել ֆորմայի մեջ: Երբ ժելատինը պատրաստ կլինի, լցնել այն թթվասերի զանգվածի վրա և լցնել ֆորմայի մեջ: Վերևից շարել ելակ և դնել սառնարանը:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել