Հավի մսով ժուլիենը, որը համեմված է սնկով և շատ այլ համեմունքներով շատ հազվադեպ կարող եք հանդիպել, որը իսկապես կփոխանցի Ֆրանսիայի համը, գրում է Cheating Cook-ը:
Բաղադրատոմս
Եփած հավի կրծքամիս- 500գր
Սունկ- 300գր
Սոխ- 2 գլուխ
Քերած պանիր- 200գր
Թթվասեր- 200գր
Ալյուր- 50գր
Բուսակա յուղ- 30մլ
Ձեթ-20գր
Պատրաստման եղանակ
Մանր կտրեք սունկը և տապակեք առանց ձեթի, մինչ դրանց միջից դուրս չգա ջուրը:
Ավելացրեք բուսական յուղը ձեթի հետ, և ավելացրեք նաև հավի կրծքամիսը: Ավելացրեք աղ և պղպեղ, իսկ հետո 15 րոպե տապակեք:
Կտրեք սոխը և այն ավելացրեք զանգվածի մեջ:
Ավելացրեք թթվասերն ու ալյուրը: Այնքան խառնեք որ հավասար զանգված ստացվի և հասցրեք եռման աստիճանի:
Սունկը և հավի միսը դրեք առանձին ամանների մեջ և վրան ավելացրեք թթվասերը վրան քերելով քերած պանիրը:
Նախօրորք տաքացրեք վառարանը և թխեք 35 րոպե:
Բարի ախորժակ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել