2. Արտադրողի համար սահմանել է 0 տոկոս հարկ մինչև 100 հեկտար տարածք ունենալու դեպքում։ 100 հեկտարից ավելի դեպքում հարկն աստիճանաբար մեծանում է, բայց երբեք 2 տոկոսը չի անցնում։
3. Արտահանողը կամ վաճառողը վճարում է ֆիքսված հարկ՝ մոտ 1 տոկոսի սահմաններում՝ կախված մասշտաբից։
4. Սահմանել է գոտիներ, որտեղ ֆերմաներ բացելու դեպքում ընդհանրապես, ոչ մի դեպքում հարկեր չկան։
5. Տարվա ավարտին բոլոր ընկերություններն իրենց շահույթի մոտ 15 տոկոսը հավասար բաժանում են իրենց աշխատակիցներին։ Արդյունքում աշխատակիցներն իրենց բիզնեսի փայատեր են զգում։
6. Պետականորեն սահմանված է մինիմում գին, որպեսզի ներքին մրցակցությամբ չիջեցնեն գինն, ու բոլորը սկսեն վնասներ կրել։
Եվ այլն, մնացածը՝ հետո։
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2011978692181715&set=a.130085277037742&type=3&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել