Խոհանոցում մաքրման աշխատանքների և ափսեների լվացման համար միկրոֆիբրայից անձեռոցիկներն ավելի կեղտոտ են, քան զուգարանկոնքի նստատեղը: Այս մասին նախազգուշացնում է The Guardian-ը:
Լրատվամիջոցը խորհուրդ է տալիս հետևել հիգիենայի մի քանի կանոնների․
Եռացրեք խոհանոցային անձեռոցիկները:
Զգուշացեք ուրիշների սմարթֆոններից. դրանց տաք ջերմաստիճանը հրաշալի միջավայր է մանրէների համար:
Հասարակական զուգարաններում դռները ոտքով բացեք:
Պարբերաբար լվացեք ատամի խոզանակի բաժակը: Հետազոտությունները ցույց են տվել, որ այդ բաժակներում բնակվում են սալմոնելեոզ և աղիքային թունավորումներ առաջացնող մանրէներ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել