Life.panorama.am-ը գրում է.
Ճապոնական բաղադրատոմսով պատրաստվող այս «դիմակը» հարկավոր է օգտագործել շաբաթական մեկ անգամ: Արդյունքում կունենաք հարթ և փափուկ մաշկ, կնճիռները կհարթվեն, իսկ դեմքն առողջ գույն կունենա:
Հարկավոր է 2-3 ճաշի գդալ բրինձը եփել ցածր կրակի վրա, մինչև փափկելը, որից հետո բրինձը քամել, իսկ ջուրը պահել:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ https://life.panorama.am/hy/news/2018/08/28/maska/771705
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել