Life.panorama.am-ը գրում է.

Ճապոնական բաղադրատոմսով պատրաստվող այս «դիմակը» հարկավոր է օգտագործել շաբաթական  մեկ անգամ: Արդյունքում կունենաք հարթ և փափուկ մաշկ, կնճիռները կհարթվեն, իսկ դեմքն առողջ գույն կունենա:

Հարկավոր է 2-3 ճաշի գդալ բրինձը եփել ցածր կրակի վրա, մինչև փափկելը, որից հետո բրինձը քամել, իսկ ջուրը պահել:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել