Ստորև ներկայացնում ենք թուրմի պատրաստման եղանակը։

Վերցնել 5 ճ/գ սոճու մանրացված ասեղնատերև ճյուղեր (хвоя сосны), 2 ճ/գ մասուր և 2 ճ/գ սոխի կճեպ։ Վրան լցնել 1լ սառը ջուր, եռացնել, ապա կրակը ցածրացնել և փակ վիճակում եփել 10 րոպե։
Թողնել սառչի և քամել։ Կարելի է թուրմին մի քիչ ջուր ավելացնել։

Սա պետք է խմել 2 օրում։

Բուժման կուրսը 4 ամիս է։

Փոփոխություն կզգաք արդեն 5 օրից. կանցնեն գլխացավերը, իսկ 1 ամսից աստիճանաբար կհրաժարվեք ճնշում իջեցնող պրեպարատներից։

Այս թուրմն ունի նաև աղիներն ու լյարդը մաքրող, իմունիտետն ամրապնդող, հակագրիպային պրոֆիլակտիկային նպաստող, ինչպես նաև միզամուղ հատկություն։

Կօգնի նաև լնդերի արնահոսության դեպքում։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել