Ամերիկացի գիտնականները հետաքրքիր եզրակացության են եկել:

Նրանց կարծիքով՝ սերուցքային կարագը, պանիրը և յոգուրտը չեն ավելացնում սրտի հիվանդության զարգացման վտանգը, ավելին, այդ մթերքները նույնիսկ կարող են կանխել կաթվածը՝ գրում է telegraf.com-ը:

Գիտնականները հաստատում են, որ թեպետ այդ մթերքները ճարպ են պարունակում, սակայն 42 տոկոսով նվազեցնում են կաթվածի հավանականությունը: Այնուամենայնիվ, բժիշկները խորհուրդ են տալիս օգտագործել ցածր յուղայնությամբ կաթնամթերք

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել