Բաղադրամասեր
-
300գ 35%-անոց սերուցք,
-
150 գ շաքարավազ,
-
3 հատ ձվի դեղնուց,
-
½ բաժակ կաթ։
Պատրաստման եղանակը
-
Եռացրած և սառեցված կաթի մեջ ավելացնել 3 հատ դեղնուց, շաքարավազ և մի փոքր վանիլ, դնել ջրային բաղնիքի վրա և անընդհատ հարելով հասցնել խտացված կաթի մակարդակի։
-
Հարել սերուցքները մինչև պնդանալը։ Շատ պետք չէ հարել սերուցքները, որպեսզի կարագ չդառնան։
-
Միացնել երկու զանգվածները և դանդաղ խառնել։ Դնել սառցախցիկում մեկ ժամ։
-
Մատուցելիս վրան շաղ տալ շոկոլադ և քերած ընկույզ կամ համեղ հատապտուղներ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել