Բաղադրամասեր
300գ 35%-անոց սերուցք,
150 գ շաքարավազ,
3 հատ ձվի դեղնուց,
½ բաժակ կաթ։
Պատրաստման եղանակը
Եռացրած և սառեցված կաթի մեջ ավելացնել 3 հատ դեղնուց, շաքարավազ և մի փոքր վանիլ, դնել ջրային բաղնիքի վրա և անընդհատ հարելով հասցնել խտացված կաթի մակարդակի։
Հարել սերուցքները մինչև պնդանալը։ Շատ պետք չէ հարել սերուցքները, որպեսզի կարագ չդառնան։
Միացնել երկու զանգվածները և դանդաղ խառնել։ Դնել սառցախցիկում մեկ ժամ։
Մատուցելիս վրան շաղ տալ շոկոլադ և քերած ընկույզ կամ համեղ հատապտուղներ: