Բաղադրամասեր
-
0,5 կգ դդմիկ
-
2-3 հատ լոլիկ
-
2-3 հատ բուլղարական կարմիր և կանաչ պղպեղ
-
2 ատամիկ սխտոր
-
սամիթ
-
մայոնեզ կամ թթվասեր
-
բուսական յուղ
Պատրաստման եղանակը
-
Դդմիկը կեղևել, կտրտել, աղ անել և թողնել, որ հյութը դուրս տա:
-
Տապակի մեջ առատ բուսական յուղով տապակել:
-
Մի ուրիշ տապակի մեջ շերտ-շերտ դնել դդմիկ, լոլիկ, պղպեղ, սխտոր և կանաչի, եփել մարմանդ կրակի վրա մինչև պղպեղի պատրաստ լինելը:
-
Կարելի է լցնել հարած ձու, եփել, իսկ մատուցելիս կտրտել տորթի նման:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել