Բաղադրամասեր
0,5 կգ դդմիկ
2-3 հատ լոլիկ
2-3 հատ բուլղարական կարմիր և կանաչ պղպեղ
2 ատամիկ սխտոր
սամիթ
մայոնեզ կամ թթվասեր
բուսական յուղ
Պատրաստման եղանակը
Դդմիկը կեղևել, կտրտել, աղ անել և թողնել, որ հյութը դուրս տա:
Տապակի մեջ առատ բուսական յուղով տապակել:
Մի ուրիշ տապակի մեջ շերտ-շերտ դնել դդմիկ, լոլիկ, պղպեղ, սխտոր և կանաչի, եփել մարմանդ կրակի վրա մինչև պղպեղի պատրաստ լինելը:
Կարելի է լցնել հարած ձու, եփել, իսկ մատուցելիս կտրտել տորթի նման: