Բաղադրություն
300 գ շամպինիոն
100 գ սպիտակ սունկ
500 գ թարմ սպանախ
300 գ թթվասեր
1 ճ.գ. բուսայուղ
50 գ պանիր
1 պճեղ սխտոր
աղ, պղպեղ
Պատրաստման եղանակ
Սունկը լվանալ և մեծ-մեծ կտրտել, սպանախը նույնպես լվանալ, կտրտել: Տապակի մեջ բուսայուղ լցնել և տապակել սունկը մանր կտրտած սխտորով, ավելացնել սպանախը, թթվասերը, աղը, պղպեղը և 5 ր. տապակել: Ժուլյենի ամանների մեջ լցնել սնկի խառնուրդը, վրան քերած պանիր ցանել, եփել նախապես 200 աստիճան տաքացված ջեռոցում մոտ 10 ր.: Քերած պանիր կարելի է ավելացնել նաև սնկի խառնուրդին:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել