Հայկական ազգային խոհանոցը, որը մեր ժողովրդի կողմից ստեղծվել է դարերով, սերնդից սերունդ փոխանցվել, հղկվել, հարստացվել և մեզ է հասել, ունի ազգային կենսապահպան մեծ արժեք: Դժբախտաբար ազգային խոհանոցը քիչ է ուսումնասիրվել, ավելին, նրա գիտական արժեքները համարյա չեն ուսումնասիրվել:
տես` www.cuisine.am
Նյութի աղբյուր՝ http://www.facebook.com/vantanesyan/posts/334353903287035
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել