Յուղով ողողումը հնդկական ժողովրդական միջոց է, որը վաղուց է կիրառվում լնդերի և ատամների թունազերծման և երիտասարդացման համար:
Ինչու է պետք հնարավորինս շուտ այս միջոցը կիրառել՝ կպատմենք ստորև:
Պետք է բերանը ողողեք ոչ ռաֆինացած յուղով: Յուղի ընտրությունը կախված է ձեր պահանջմունքներից, բայց այն պետք է որակյալ լինի: Ավանդաբար օգտագործում են քնջութի յուղ, բայց մարդկանց մեծ մասը կոկոսի յուղ է օգտագործում դրա սպիտակեցնող, հակամիկրոբային, հակաբորբոքային և ֆերմենտային հատկությունների համար:
Յուղով ողողումը բերանից և լիմֆատիկ համակարգից վերացնում է վնասակար բակտերիաները, թունավոր նյութերը և մակաբույծները՝ միաժամանակ վերացնելով կուտակումը և լորձը կոկորդից, մաքրելով խոռոչները: Այն նաև կրկնակի հանքայնացնում է ատամները և ամրացնում է լնդերը: Կոկոսի յուղ օգտագործելու դեպքում ստանում եք բակտերիաների վերացման լրացուցիչ օգուտ:
Ողողումն ապահովում է շատ առավելություններ, այդ թվում՝
- Վնասակար բակտերիաների նվազեցում բերանում:
- Բերանից տհաճ հոտի նվազեցում:
- Փառով պայմանավորված գինգիվիտի նվազեցում:
- Բնական միջոցով ատամների սպիտակեցում:
- Էներգիայի ավելացում օրգանիզմից տոքսինների վերացման միջոցով:
- Օրգանիզմի թունազերծում:
- Գլխացավերի և միգրենի նվազեցում:
- Մաշկի որակի լավացում:
Ուղեցույց՝
- ½-1 ճ. գ. յուղ լցրեք բերանը
- Յողով ողողեք ատամների միջև՝ թողնելով, որ հասնի բերանի բոլոր հատվածներին:
- Այն չպետք է կոկորդին հպվի:
- Յուղը թքեք 15-20 րոպե անց:
- Մի խմեք:
- Ատամները բնական մածուկով մաքրեք:
- Բերանը ողողեք:
- Երբեք կուլ չտաք յուղը, քանի որ այդպես կուլ կտաք տոքսինները, որոնք փորձում եք մաքրել: