Եթե ուսումնասիրենք ազգային վիճակագրական ծառայության կողմից հրապարակված տվյալները, ապա կտեսնենք, որ 2017 թվականի առաջին եռամսյակում նախորդ տարվա նույն ժամանակահատվածի համեմատ աճի դրական ցուցանիշ է գրանցվել կոնյակի, վիսկիի, գինու, շամպայն գինու և գարեջրի արտադրությունում:

Ընդհանուր առմամբ՝ այս տարվա հունվար-մարտ ամիսներին արտադրվել է 9 մլն 62 հազար կոնյակ: Եթե համեմատնեք այդ արտադրության ցուցանիշը նախորդ տարվա հետ, ապա կտեսնենք, որ 2017 թվականին աճը կազմել է 79.9 տոկոս:

Ավելի համեստ, բայց նույնպես դրական արդյունք է գրանցվել վիսկիի արտադրությունում, որտեղ 2017-ի արդյունքները գերազանցել են 2016-ի ցուցանիշները:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել