Ազգային վիճակագրական ծառայության հրապարակած տվյալների համաձայն՝ այս տարվա առաջին եռամսյակում Հայաստանում արտադրվել է 33.7%-ով ավել յոգուրտ, քան նախորդ տարվա նույն ժամանակահատվածում:
Առաջին եռամսյակում դրական արդյունք է արձանագրվել նաև պանրի արտադրությունում, որտեղ աճը նախորդ տարվա հունվար-մարտ ամիսների համեմատ կազմել է 4.6%: 12%-ով ավելացել է նաև կաթնասերի արտադրությունը:
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/seda.adamyan.5/posts/1874841912754234
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել