Բաղադրիչներ
- հավի կրծքամիս - 200 գր
- գազար - 1 հատ
- սոխ կանաչ - մի քանի ճյուղ
- ոլոռ կանաչ պահածոյացված - 100 գր
- պապրիկա - 1 թ/գդ
- արգանակ հավի մսի - 150-200 մլ
- աղ - ըստ ճաշակի
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
- սերուցք 30-35% յուղայնությամբ - 150 մլ
Պատրաստման եղանակ
- Հավի կրծքամիսը մանր կտորների ենք բաժանում և տապակում:

- Այլ թավայի մեջ տապակում ենք մանր կտրատած սոխն ու գազարը:

- Այնուհետև լցնում ենք հավի մսի արգանակը, սերուցքը, աղը, պղպեղն ու պապրիկան և զանգվածը 10-15 րոպե եփում ենք:

- Այնուհետև լցնում ենք նաև հավի միսը:

- Վերջում ավելացնում ենք ոլոռը, խառնում և կրակի տակն անջատում:

- Ահա և վերջ:

Արդյունքում ստացանք շատ համեղ Բեֆստրոգանով:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



