Բաղադրությունը
500գրամ շերտավոր խմոր,
200գրամ սունկ,
2 գլուխ սոխ,
150գրամ պանիր,
1ճաշի գդալ բուսական յուղ,
աղ, պղպեղ, մաղադանոս
Պատրաստման եղանակները
Նախօրոք սառեցրած խմորը բացել բարակ շերտով, վրան շարել կտրտած սունկը ու բուսական յուղով տապակած սոխը, աղ ու պղպեղ անել, լցնել քերած պանիրը ու մանր կտրտած կանաչին:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել