Картинки по запросу սննդիՏնտեսական զարգացման գործընթացում շատ կարևոր է ուսումնասիրել միջազգային փորձը և հնարավորության դեպքում օգտագործել այն տեղական շուկայում:

Սննդի վերամշակման և անվտանգության խորհրդատու Քլիֆ Վենրը Հայաստանում իրականացրել է սննդի վերամշակման, արտադրության անվտանգության միջազգային ստանդարտների հատուկ դասընթաց, որին մասնակցել են Տավուշի, Արագածոտնի, Գեղարքունիքի, Սյունիքի մարզերից ժամանած ձեռնարկատերեր:

Օրակարգում պանրի, չրի և մսամթերքի արտադրության համար անհրաժեշտ մաքրության և սանիտարահիգիենիկ պայմանների պահպանումն էր:

Դրանից զատ՝ եղել են նաև խորհրդատվություններ մարզերում՝ վերը նշված հարցերի շուրջ:

Ծրագրի առաջնահերթություններից մեկն է նպաստել չրերի, պանրի, գինու արտադրության և ջերմոցային տնտեսությունների զարգացմանը Հայաստանում:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել