Եթե ուսումնասիրենք ազգային վիճակագրական ծառայության հրապարակած տվյալները, ապա կտեսնենք, որ այս տարվա առաջին երկու ամիսներին Հայաստանում արտադրվել է 576.8 տոննա պահածո:
Եթե համեմատենք այս ցուցանիշը մեկ տարվա վաղեմություն ունեցող արդյունքների հետ, ապա կտեսնենք, որ 2017 թվականի աճը կազմում է 99.7 տոկոս:
Այս առումով զգալի առաջնթաց է գրանցվել բանջարեղենի և մսի պահածոների արտադրությունում: Առաջինում գրանցվել է 34.5 տոկոսանոց աճ, իսկ երկրորդը ավելացրել է իր արտադրության ծավալները 2,5 անգամ:
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1881847652032332&id=100006213469551
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել