Մարդու կողմից դարչինի օգտագործման 4000-ամյա պատմության մեջ նկատվել է, որ նրանք, ովքեր աշխատում են այնպիսի տարածքներում, որտեղ դարչին են կշռում և փաթեթավորում, երբեք գրիպով չեն հիվանդանում: Գիտությունը բացատրում է այդ ֆենոմենը. դարչինն ունի հակաբորբոքային և հակավիրուսային հատկություններ:
Անհրաժեշտ է.
- աղացած դարչին
- թեյի ափսեի չափով տարաներ, որոնք դրվելու են յուրաքանչյուր սենյակում
Փաթեթավորված դարչինի պարունակության կեսը լցնել ամանի մեջ և դնել բնակարանում կամ գրասենյակում. մեկ ափսեն 10-15 քառ. մ հաշվարկով:
Իսկ ավելի մեծ արդյունքի հասնելու համար անհրաժեշտ է շաբաթը մեկ անգամ դարչինը խառնել:
Հարկավոր է պարբերաբար՝ ամիսը մեկ անգամ, տեղադրված սպասքի մեջ թարմ դարչին ավելացնել, իսկ տարեվերջին դարչինը պետք է թարմացնել:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



