Գարեջրի օգտագործումը նվազեցնում է կաթված ստանալու հավանականությունը. գիտնականներLife.panorama.am-ը գրում է.

Փենսիլվանիայի համալսարանի գիտնականները պարզել են, որ օրական մեկ գավաթ գարեջուրն ունակ է էականորեն նվազեցնել գլխուղեղի կաթվածի և սրտանոթային հիվանդությունների առաջացման հավանականությունը:

80000 կամավորների շրջանում անցկացված հետազոտությունները ցույց են տվել, որ գարեջուրն օժտված է “լավ” խոլեստերինը խթանելու ունակությամբ:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել