Ladynews.am-ը գրում է.
Ճապոնական խոհանոցը հազվադեպ է մեր մոտ պատկերանում աղանդների և թխվածքների տեսքով, ավելի շատ՝ բրնձի և ձկան: Սակայն, եթե ավելի խորանանք, կարելի է գտնել շատ հետաքրքիր քաղցրավենիքների բաղադրատոմսեր:
Դրանցից մեկը խոտտո կէէկին է: Դրանք թմբլիկ, ոչ մեծ նրբաբլիթներն են, որոնց թխում են չոր, չկպչուն թավայում՝ փակ կափարիչի տակ:
Բաղադրիչներ․
- Ցորենի ալյուր՝ 120 գր
- Կաթ՝ 120 մլ
- Շաքարավազ՝ 2 ճաշի գդալ
- Փխրեցուցիչ՝ 1 թեյի գդալ
- Ձու՝ 1 հատ։
Պատրաստման եղանակը․
1. Խառնեք կաթը, ձուն և շաքարավազը: Ավելացրեք ալյուրը, փխրեցուցիչը, լավ հարեք:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://ladynews.am/arm/news/6905/tshaponakan-nrbablitner
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել