Ladynews.am-ը գրում է.

Ճապոնական խոհանոցը հազվադեպ է մեր մոտ պատկերանում աղանդների և թխվածքների տեսքով, ավելի շատ՝ բրնձի և ձկան: Սակայն, եթե ավելի խորանանք, կարելի է գտնել շատ հետաքրքիր քաղցրավենիքների բաղադրատոմսեր:

Դրանցից մեկը խոտտո կէէկին է: Դրանք թմբլիկ, ոչ մեծ նրբաբլիթներն են, որոնց թխում են չոր, չկպչուն թավայում՝ փակ կափարիչի տակ:

 

Բաղադրիչներ․

- Ցորենի ալյուր՝ 120 գր
- Կաթ՝ 120 մլ
- Շաքարավազ՝ 2 ճաշի գդալ
- Փխրեցուցիչ՝ 1 թեյի գդալ
- Ձու՝ 1 հատ։

Պատրաստման եղանակը․

1. Խառնեք կաթը, ձուն և շաքարավազը: Ավելացրեք ալյուրը, փխրեցուցիչը, լավ հարեք:

600x580

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել