Այսօր առավոտյան Գերմանիայի քաղաքներից մեկի մթերական խանութում՝ մսի տաղավարի մոտ...
Նայելով մսեղենի առաջարկին՝ մի պահ զուգահեռ անցկացրի Գերմանիայի ու Հայաստանի մսի առաջարկների միջև:
Հայաստանում՝ ինչքան միսը ճարպոտ ու սալոտ, այնքան ավելի որակով, լավ ու թանկ։ Գերմանիայում լռիվ ընդհակառակն է։ 
Վաճառողուհին՝ 60-ին մոտ մի կին, որին ես այս հարցը ուղղեցի, ինձ ասաց, թե մեր մոտ էլ մի 40 տարի առաջ այդպես է եղել։ 
Մեզ ուրեմն մի 40 տարի դեռ պետք է, որպեսզի հասկանանք, որ ճարպոտելը այդքան էլ լավ չէ, ու իսկական որակը սալերով ու յուղայնությամբ չի որոշվում։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել