Այսօր առավոտյան Գերմանիայի քաղաքներից մեկի մթերական խանութում՝ մսի տաղավարի մոտ...
Նայելով մսեղենի առաջարկին՝ մի պահ զուգահեռ անցկացրի Գերմանիայի ու Հայաստանի մսի առաջարկների միջև:
Հայաստանում՝ ինչքան միսը ճարպոտ ու սալոտ, այնքան ավելի որակով, լավ ու թանկ։ Գերմանիայում լռիվ ընդհակառակն է։
Վաճառողուհին՝ 60-ին մոտ մի կին, որին ես այս հարցը ուղղեցի, ինձ ասաց, թե մեր մոտ էլ մի 40 տարի առաջ այդպես է եղել։
Մեզ ուրեմն մի 40 տարի դեռ պետք է, որպեսզի հասկանանք, որ ճարպոտելը այդքան էլ լավ չէ, ու իսկական որակը սալերով ու յուղայնությամբ չի որոշվում։
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/sona.hakobyan/posts/535716313119780
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



