Ladynews.am-ը գրում է.

Դուք երբևէ տեսե՞լ եք գեր ճապոնուհի: Այդ երկրում այդպիսի խնդիր գոյություն չունի: Այնտեղ հենց ծնվելուց սովորեցնում են ճիշտ սնվել և այդ պատճառով կանայք այնտեղ կարիք չունեն մշտապես հետևելու իրենց քաշին:

Նրանք երբեք ոտքի վրա չեն սնվում և չեն չարաշահում արագ սնունդը:

1. Նրանք միշտ սնվում են հանգիստ միջավայրում: Ճապոնուհիները շատ դանդաղ են սնվում: Նրանք վայելում են համեղ պատրաստված ուտելիքը՝ գեղեցիկ հարդարված սեղանի շուրջ: Նրանք սնվելը չեն դիտում  որպես միայն կշտանալու գործընթաց, այն համարում են ծիսակարգ, արդյունքում՝ ունեն նրբագեղ կազմվածք:

600x580

2. Փոքր չափաբաժիններ: Ճապոնուհիները սիրում են ուտել փոքր ամաններից: Այս հոգեբանական քայլը արդեն հայտնի է բոլորին՝ հենց ամանը դատարկվում է, սնվելու գործընթացը ավարտվում է: Այդ իսկ պատճառով ճապոնուհիները ընտրում են փոքր ափսեներ:

600x580

3. Ոմանք ուտում է հաց, իսկ ոմանք՝ բրինձ: Ճապոնուհիները բրինձ են օգտագործում նախաճաշին, ճաշին և ընթրիքին: Նրանք ուտում են բրինձ յոթ անգամ ավելի,  քան եվրոպացիները: Բրինձն իր մեջ պարունալում է շատ օգտակար ածծխաջրեր և քիչ ճարպ: Այն գերազանց է առողջ սննդակարգի պահպանման և սլացիք կազմվածք ունենալու համար: Դիետաների ժամանակ շատ լավ է օգտագործել շագանակագույն բրինձ՝ առանց որևէ հավելումների և շոգեխաշած:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել