Ի՞նչ ազդեցություն ունի շամպայնը գլխուղեղի վրաLife.panorama.am-ը գրում է.

Գիտնականները պարզել են, թե ինչպես է շամպայնն ազդում գլխուղեղի վրա: Ըստ նրանց՝ օրվա ընթացքում 3 գավաթ շամպայն խմելը նվազեցնում է տկարամտության և Ալցգեյմերի հիվանդության առաջացման ռիսկը:

Գիտնականների կարծիքով ողջ գաղտնիքը կայանում է այն խաղողի մեջ, որն օգտագործվում է շամպայն պատրաստելու համար: Այն պարունակում է միկրոէլեմենտներ, որոնք դրական են ազդում հիշողության վրա:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել