Life.panorama.am-ը գրում է.
Գիտնականները պարզել են, թե ինչպես է շամպայնն ազդում գլխուղեղի վրա: Ըստ նրանց՝ օրվա ընթացքում 3 գավաթ շամպայն խմելը նվազեցնում է տկարամտության և Ալցգեյմերի հիվանդության առաջացման ռիսկը:
Գիտնականների կարծիքով ողջ գաղտնիքը կայանում է այն խաղողի մեջ, որն օգտագործվում է շամպայն պատրաստելու համար: Այն պարունակում է միկրոէլեմենտներ, որոնք դրական են ազդում հիշողության վրա:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2015/11/30/champaign/416264
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



