Life.panorama.am-ը գրում է.
Ժամանակն անցնում է և կոճապղպեղը դառնում է ամենահզոր սնունդը՝ շնորհիվ իր հակաբակտերիալ և հակամակաբուծային հատկությունների։ Այն տարիներ շարունակ կիրառվում է սրտանոթային հիվանդությունների կանխման, մարսողության բարելավման, ցավերի մեղմման, իմունիտետի բարձրացման համար։
Կոճապղպեղը հարուստ է վիտամին C-ով, մագնեզիումով։ Կոճապղպեղով թեյը արագ բուժում է մրսածությունը, գրիպը։ Այն չափազանց արդյունավետ է վիրուսների դեմ, նվազեցնում է կաթվածի հավանականությունը, պայքարում է վարակների դեմ և բարձրացնում իմունիտետն իր հակաօքսիդանտ հատկություններով։
Կոճապղպեղով թեյ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝
• Օրգանական մեղր
• ¼ թեյի գդալ քրքում
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2015/11/27/ginger-tea/415122
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



