Բաղադրիչներ
- հավի ֆիլե - 300գր
- վարունգ - 150գր
- ոլոռ կանաչ, պահածոյացված - 150գր
- թթվասեր - 150գր
- սամիթ - 100գր
- աղ - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
- Լվանում և խաշում ենք հավի ֆիլեն:

- Պատրաստի ֆիլեն հանում ենք կաթսայից, թողնում, որ սառչի, ապա կտրատում խորանարդիկներով:
Առանձին ամանի մեջ խառնում ենք կտրատված վարունգը, ֆիլեն, սամիթն ու պահածոյացված կանաչ ոլոռը:
- Ապա ավելացնում ենք թթվասերն ու աղը և խառնում, թողնում ենք` աղցանը հանգստանա 15 րոպե և մատուցում:

Հավի մսով աղցանին ավելի նուրբ համ հաղորդելու համար կարող եք ավելացնել կտրատված արքայախնձոր և ընկույզ:
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%B0%D5%A1%D5%BE%D5%AB-%D5%B4%D5%BD%D5%B8%D5%BE-%D5%A1%D5%B2%D6%81%D5%A1%D5%B6-%D5%AC%D5%A5%D5%A4%D5%AB/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



