Life.panorama.am-ը գրում է.
Կիվին հրապուրում է իր կանաչ գույնով և արևադարձային համով: Սակայն կիվիի իրական գրավչությունը թաքնված է իր օգտակար հատկություններում: Դրանք են`
- կարգավորում է արյան ճնշումը
- պաշտպանում է ԴՆԹ-ն վնասվելուց
- խթանում է դիմադրողական համակարգը
- նպաստում է քաշի նվազեցմանը
- լավացնում է մարսողական համակարգը
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



