Բաղադրությունը՝
Խմոր
13-15 ձու
1.5-2 բաժակ շաքարավազ
2.5 բաժակ ալյուր

Կրեմ
0.6կգ կարագ
1 խտ. կաթ (ցանկության դեպքում նաև շաքարի փոշի)
վանիլին

3 բանան և կիվի

Պատրաստման եղանակը՝ 
11 ձվի սպիտակուցը լավ հարել, մինչև խմորը կխտանա, ապա ավելացնել շաքարավազը (մյուս սպիտակուցները պահել բեզեի համար), լավ հարելուց հետո ավելացնել ձվի դեղնուցները և վերջում ալյուրը: Որպեզի խմորը չկպչի, կաթսան պետք է ձեթով, ապա ալյուրով պատել: Տորթը թխել 150-200 աստիճանում: (Նշենք նաև, որ բանանը կտրատում և դնում են բիսկվիթի մեջ):

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել