Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրամասեր՝
Խմոր՝
5 հատ ձու
Մի բաժակ շաքարավազ
1 բաժակ ալյուր
Գլազուր՝
6 ճաշի գդալ շաքարավազ
10 ճաշի գդալ կակոյի փոշի
5 ճաշի գդալ կաթ
1 ճաշի գդալ կարագ
1 ճաշի գդալ կրախմալ
Որպես միջուկ օգտագոծվելու է մրգային պաղպաղակը։
Պատրաստման եղանակ՝
Խմորի համար նշված բաղադրամասերը խառնել իրար, լցնել հարմար ամանի մեջ, դնել ջեռոց 180 աստիճանով 30 րոպե։


Այդ ընթացքում պատրաստել գլազուրը։
Դրա համար իրար միախառնել գլազուրի համար նշված բոլոր բաղադրիչները, դնել կրակին մոտ 2 րոպե։
Խմորը բաժանել 2 մասի։ Առաջին շերտի վրա քսել պաղպաղակը, ծածկել 2-րդ շերտով, այդ շերտը պատել գլազուրով, տորթի շուրջբոլորը զարդարել ընկույզով։
.jpg)
.jpg)
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2015/03/31/recip/323032
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել