Life.panorama.am-ը գրում է.

Օրվա բաղադրատոմս. Բեզեով տորթ
Բաղադրամասեր`
 
4 ձվի դեղնուց
 
70 թեյի գդալ շաքարավազ
 
1 տուփ խտացրած կաթ
 
1 տուփ կարագ
 
Պատրաստման եղանակ`
 
Պետք է հիշել, որ ձվեը պետք է սառը լինեն, իսկ հարելիս շաքարավազը լցնել կամաց-կամաց
 
Հարել սպիտակուցը, կամաց-կամաց ավելացնել շաքարավազը:
 
 
 
Ամանը պատել կարագով, թեյի գդալով գնդիկներ անել հատ առ հատ:
 
 
Դնել ջեռոց 180 աստիճանով:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել