Life.panorama.am-ը գրում է.

Օրվա բաղադրատոմս. Գետնանուշով տորթ

Բաղադրամասեր՝

Խմոր՝

3 հատ ձու

200 գրամ շաքարավազ

2 հատ բանան

200 գրամ սերուցքային կարագ

1 թեյի գդալ սոդա

Ալյուր

Սիրոպ՝

½ կիտորն

200 գրամ ջուր

5 ճաշի գդալ շաքարավազ

Կրեմ՝

1 տուփ խտացրած կաթ

1 տուփ եփած խտացրած կաթ

Զարդարելու համար՝

Գետնանուշ և կոկոսի փաթիլներ

Պատրաստման եղանակ՝

Ձուն հարել շաքարավազի հետ։

Զանգվածին ավելացնել պյուրե դարձրած բանանը։

Կարագը գոլորշու վրա հալեցնել, ավելացնել զանգվազին, ավելացնել սոդան և խառնել։

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել