Բաղադրությունը
3 հատ գազար
Ապխտած երշիկ 1/2 միջին չափի
Պահածոյացված եգիպտացորեն 1 բանկա
Կանաչ սոխ 1 փունջ
Մայոնեզ
Պատրաստման եղանակը
Գազարը լվանել, մաքրել և քերել մեծ քերիչով: Երշիկը կտրել բարակ շերտով: Սոխը լվանալ և կտրել: Ամանի մեջ լցնել գազարը, երշիկը և սոխը, ավելացնել մայոնեզը, լավ խառնել:
Աղցանը պատրաստ է, բարի ախորժակ։
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/utem.am/photos/a.255496861245794.57116.254195044709309/706335036161972/?type=1&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել