Բաղադրությունը

3 հատ գազար
Ապխտած երշիկ 1/2 միջին չափի
Պահածոյացված եգիպտացորեն 1 բանկա
Կանաչ սոխ 1 փունջ
Մայոնեզ 


Պատրաստման եղանակը

Գազարը լվանել, մաքրել և քերել մեծ քերիչով: Երշիկը կտրել բարակ շերտով: Սոխը լվանալ և կտրել: Ամանի մեջ լցնել գազարը, երշիկը և սոխը, ավելացնել մայոնեզը, լավ խառնել:

Աղցանը պատրաստ է, բարի ախորժակ։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել