Աղցան թարմ գազարով, ապխտած երշիկով և եգիպտացորենով


15:32 , 26 մարտ, 2015

Բաղադրությունը

3 հատ գազար
Ապխտած երշիկ 1/2 միջին չափի
Պահածոյացված եգիպտացորեն 1 բանկա
Կանաչ սոխ 1 փունջ
Մայոնեզ 


Պատրաստման եղանակը

Գազարը լվանել, մաքրել և քերել մեծ քերիչով: Երշիկը կտրել բարակ շերտով: Սոխը լվանալ և կտրել: Ամանի մեջ լցնել գազարը, երշիկը և սոխը, ավելացնել մայոնեզը, լավ խառնել:

Աղցանը պատրաստ է, բարի ախորժակ։