Life.panorama.am-ը գրում է.

Օրվա բաղադրատոմս. Տորթ «Ցուկոտտո»

Բաղադրամասեր՝

Խմոր՝

2 հատ ձու

100 գրամ սերուցքային կարագ

120 գրամ շաքարավազ

20 գրամ կակաո

100 գրամ ալյուր

2 թեյի գդալ փխրեցուցիչ

Միջուկ՝

300 մլ 30 տոկոսանոց սերուցք

100 գրամ շաքարի փոշի

50 գրամ գետնանուշ

250 գրամ բալ՝ թարմ կամ պահածոյացված

50 գրամ շոկոլադ

Պատրաստման եղանակ՝

Իրար խառնել ալյուրը, կակաոն և փխրեցուցիչը։

Ավելացնել կարագ և խառնել։

Ավելացնել շաքարավազ և խառնել։

Առանձին ամանում ձուն հարել, ավելացնել խմորին և խառնել։

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել