Բաղադրությունը
Հավի ոտքերը կամ ազդրերը 6 հատ
Քունջութի յուղ
Շագանակագույն շաքարավազ 2 ճաշի դգալ
Քունջութ 3 թեյի գդալ
Աղացած կոճապղպեղ 1 թեյի գդալ
Աղ 1 թեյի գդալ
Սխտոր 2 պճեղ
Ըստ ցանկության՝ 1 թեյի գդալ կարմիր պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Ջեռոցը տաքացնել 215 ջերմաստիճանով:
2. Հավի սրբել մաքուր սրբիչով և դնել տապակի մեջ:
3. Վրան շաղ տալ քունջութ և քսել քունջութի յուղ:
4. Մնացած բոլոր բաղադրիչները խառնել իրար և լցնել հավի զանգվածի վրա:
5. Լիովին ծածկել հավն այս խառնուրդով և դնել տապակի մեջ:
Թխել 20-25 րոպե մինչև ոսկե դարչնագունելը:
Բարի ախորժակ :)
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/utem.am/photos/a.255496861245794.57116.254195044709309/700682513393891/?type=1&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել